1397/11/29 شمسى برابر با 2019/02/18 ميلـادى

ENGLISH
العربیه
اللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَةِ وَفی کُلِّ ساعَةٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِدا ‏وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَک َطَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
کانال تلگرامـ قدمی
صفحه نخست
زندگينامه
سوابق
سخنرانی ها
آثار و تاليفات
مصاحبه ها
تماس با ما
7. اشتغال و افزایش زاد و ولد
بازدید: 3051

بسم الله الرحمن الرحیم

اینک کشور ما از کمبود شغل، کمبود زاد و ولد، رنج میبرد. قطعا این مشکلـات، علل متعددی دارد و برای حل آن‌هـا باید راه حل مناسبشان را ارائه کرد.

یکی از علل کمبود شغل برای مردان، اشتغال زنان در پست‌هـای دولتی، خصوصی و آزاد است. اشتغال زنان نه تنها سبب کمبود شغل برای مردان میشود، بلکه علـاوه بر آن سبب کاهش زاد و ولد نیز شده و مشکلـات دیگری را نیز به همراه دارد که به عدم تمایل به ازدواج بعضی از زنان و تنبلی بعضی از مردان، میتوان اشاره کرد.

اما مگر میتوان به این دلیل، جلوی اشتغال خانم‌هـا را گرفت؟!

قطعا چنین امری ممکن نیست. زیرا اشتغال نه تنها در بسیاری از موارد برای آنها لـازم است بلکه برای جامعه به گونه ایی ضروری است که تصور عدم اشتغال زنان در بعضی از پست‌هـا انسان را رنج میدهد.

اما میتوان با فرهنگ سازی و وضع قوانینی مناسب، انگیزه‌ی اشتغال غیر ضروری را از بانوان گرفت و آنها را به سمت تشکیل خانواده و افزایش زاد و ولد تشویق کرد. پس برای رسیدن به این اهداف باید، راه‌هـای مناسب و عملی را اگرچه سخت باشند یافت و به آنها عمل کرد.

ما در ذیل به تعدادی از راه‌هـای مناسب اشاره میکنیم.

  • 1. مدتها است که صدا و سیما در برنامه‌هـای خود، به صورت مستقیم و غیر مستقیم، فرزند کم را به عنوان یک ارزش مطرح میکند و بر همین اساس در فیلمها و تبلیغات خود، خانواده‌هـای را موفق معرفی میکند که دارای فرزند کم باشند و غالبا فرزند زیاد را به عنوان ناهنجاری طرح میکند. بنابراین برای تغییر مسیر جامعه به سمت دلخواه، باید به سرعت در ساخت فیلم‌هـا و تبلیغات تجدید نظر شود و در جهت عکس آن چه هم اکنون هست گام برداشت.
  • 2. باید صدا و سیما و مراکز دولتی فرهنگ خانه داری را در فیلم‌هـا، تبلیغات و... یک ارزش معرفی کنند و به ضررهای اشتغال زنان را به تصویر کشیده به فوائد خانه داری بپردازند.
  • 3. برای مردانی که همسران آنها به خانه داری مشغولند، حق عانله مندی نزدیک به یک دوم حقوق را در نظر گرفته و این مبلغ را برای مردانی که همسران آنها مشغول به کار هستند به صفر رساند.
  • 4. حق اولـاد را به اندازه‌ای افزایش داد که افزایش اولـاد نه تنها برای والدین هزینه‌ای ایجاد نکند بلکه کمک به زندگی آنها محسوب شود
  • 5. هزینه‌هـای تحصیل و درمان به حد رایگان برساند یعنی چیزی است که قانونا حق مردم است.

طبیعی است که این طرح به بهانه‌ای افزایش هزینه، مورد به توجهی قرار بگیرد. ولی علـاوه بر اینکه بعضی از موارد آن در سالهای دور اجرا میشد، در کشوری که بسیاری از سرمایه‌هـایش بیجهت هزینه میشود، میتوان با مدیریت صحیح آنها را به این سمت کشاند تا از مشکلـاتی که به نابودی جامعه منجر میشود پیشگیری کرد.

کد/455

 



نظـرات كـاربران

1.
در سر سومـ کلمه تمبلی اصلـاح و تنبلی قید شود.با مطالب فوق کاملـا موافق هستمـ.ان شاء الله در آینده نزدیک شاهد عملی شدن این موارد باشیمـ.
2.
با سلـامـ وعرض ادب
به نظر اینجانب این مسائل و فرهنگ سازی‌هـا میتواند از بسیاری از تریبونها ازجمله در مساجد و پایگاههای بسیج فرهنگ سازی شودچرا اینکه جدای از بحث نیاز جامعه به اشتغال زنان این امر به اشتباه به یک امتیاز و اولویت برای ازدواج زوجین قبل از ازدواج ویک تقلید و همچشمی و فخر فروشی برای زنان جامعه برای سبقت گرفتن از یکدیگر تبدیل گشته است.التماس دعا باتشکراز نکات ارزنده شما




لطفا نظر خـود را در رابـطه با مطلب فوق در فیلدهـای زیر نوشته و ارسال نمائید.
*
*
*
*

*

* فیلدهای ستاره دار الزامی هستند

© 1397 کليه حقوق اين سايت محفوظ است. استفاده از مطالب سایت با ذکر منبع بلـامانع است.
طراحى و پشتیبانی توسط: شركت شبكه نگاه

شركت شبكه نگاه